utorak, 19 Juni 2018

WhatsApp

Objavljeno u Kategorije pomoći ponedjeljak, 30 Januar 2017 07:19

U cilju bolje komunikacije uspostavili smo ovaj Whatsapp Broadcasting. Kratka obavještenja, apeli, izvještaji, koordinacija...putem poruka.
Upnesite naš broj: +491632229123 među vaše kontakte na telefonu i pošaljite kratku whatsapp poruku. A još praktičnije skenirajte QR Code. Time ulazite u community i možete s nama komunicirati. Sa jednom porukom na primjer "Izlaz sa liste"  prestajete dobivati poruke od nas.

Komunikacija je prvenstveno namijenjena donatorima koji žele da saznaju više o apelima i koji zaista žele skromnom sadakom pomagati.
Koristite ovu besplatnu komunikaciju kao najobičniji SMS. U najkraćem mogućem vremenu iz redakcije će vam odgovoriti.
Koristite i naš Newsletter. Prijava za NL je ovdje.

Whatsapp poruke nisu namijenjene za traženje pomoći. Ako želite poslati apel za pomoć, trebate se kao i do sada javiti preko kontakt formulara.

  • Status humanitarne akcije: Akcija u toku !
Čitano 1624 puta

Newsletter

PrijavaNL

Podržimo !

STOP! Radikalizaciji i fanatizmu

podrzimo

Projektima Sadake e.V. "www.sadake.com"  kao što je:   "Pomoć za samopomoć" dajemo doprinos borbi protiv utjecaja radikalnih strujanja bilo koje vrste, u našoj zemlji. Ljudi koji vide perspektivu za sebe i svoju porodicu kroz sopstveni rad i zaradu, prestaju biti žrtve manipulacije i radikalizacije. Podržimo ove projekte.
Bild: © DDRockstar - Fotolia.com


Volonteri Vas trebaju

Volonteri

 Sadake.com je organizacija koja radi zahvaljujući dobrovoljnom angažmanu volontera. Onih koji ne žale svoje vrijeme, novac i trud u službi dobra. To je besplatni, ali neprocjenjivo vrijedan doprinos kako bi se održao maksimum kvalitete i ispravnosti ovakvog rada. 

Trebamo vas i skromno apelujemo na male donacije za održavanje u životu ovog servisa. >link<

PayPal-om

10 EUR        20 EUR       50 EUR

Ko je na web-stranici: 31 gostiju i nema prijavljenih članova

Linkajte na nas

sadake.com HTML Code za vašu stranicu:
<!-- Banner-Code 130x90 --> <a target="_self" href="https://www.sadake.com"><img width="130" border="0" height="90" alt="sadake.com" src="https://www.sadake.com/images/stories/sadake-banner1.jpg" /></a> <!-- End Banner-Code 130x90 -->

Fond za hitnu pomoč !

Uplate na Bankovne račune u Fond za hitnu pomoć: OVDJE

 
sofort ag 8ade9

 

sepa
 

 bitpay

 

 Jetzt Spenden! Das Spendenformular ist ein kostenfreier Service von betterplace.org.

Izvještaj donatorima

Sva prispjela sadaka se evidentuje u rubrici Bilans,  a o podjeli se detaljnije piše kroz rubriku izvještaji. (po godinama)
Ukoliko želite da vas putem emaila ili SMS-a obavijestimo prispjeću vaše sadake i njezinoj podjeli,  javite nam se preko Kontakt forulara sa kratkom porukom o tome.
Pošto svaku donaciju unosimo manuelno, molimo za razumijevanje za kašnjenje update.