petak, 25 Maj 2018

Apeli za djecu sa posebnim potrebama

Objavljeno u Jetimi petak, 21 Juni 2013 14:49

SADAKE je pokretala apele za pomoć djeci sa posebnim potrebama. Do sada su donatori u Fond sadake u nekoliko navrata pomagali ova udruženja, na primjer u Kalesiji, Goraždu, Višegradu...  I u budučnosti planiramo posječivati ovakve ustanove i omogučiti donatorima u fond SADAKE da podrže njihov rad.

 

Zato pozivamo sve one koji imaju sluha za potrebe ove grupacije naših sugrađana da se odazovu na ovakve apele i pošalju preko naših računa skromnu sadaku.

 

 

Gorayde Mentalnoredirektorica

Direktorica g. E. Hodžić ispred udruženja za mentalno retardirane osobe, prilkom istovara i primopredaje pomoći u hrani i kurbanskom mesu donatora u fond SADAKE.

Čitano 1463 puta

Newsletter

Podržimo !

STOP! Radikalizaciji i fanatizmu

podrzimo

Projektima Sadake e.V. "www.sadake.com"  kao što je:   "Pomoć za samopomoć" dajemo doprinos borbi protiv utjecaja radikalnih strujanja bilo koje vrste, u našoj zemlji. Ljudi koji vide perspektivu za sebe i svoju porodicu kroz sopstveni rad i zaradu, prestaju biti žrtve manipulacije i radikalizacije. Podržimo ove projekte.
Bild: © DDRockstar - Fotolia.com


Volonteri Vas trebaju

Volonteri

 Sadake.com je organizacija koja radi zahvaljujući dobrovoljnom angažmanu volontera. Onih koji ne žale svoje vrijeme, novac i trud u službi dobra. To je besplatni, ali neprocjenjivo vrijedan doprinos kako bi se održao maksimum kvalitete i ispravnosti ovakvog rada. 

Trebamo vas i skromno apelujemo na male donacije za održavanje u životu ovog servisa. >link<

PayPal-om

10 EUR        20 EUR       50 EUR

Ko je na web-stranici: 193 gostiju i nema prijavljenih članova

Linkajte na nas

sadake.com HTML Code za vašu stranicu:
<!-- Banner-Code 130x90 --> <a target="_self" href="https://www.sadake.com"><img width="130" border="0" height="90" alt="sadake.com" src="https://www.sadake.com/images/stories/sadake-banner1.jpg" /></a> <!-- End Banner-Code 130x90 -->

Fond za hitnu pomoč !

Uplate na Bankovne račune u Fond za hitnu pomoć: OVDJE

 
sofort ag 8ade9

 

sepa
 

 bitpay

 

 Jetzt Spenden! Das Spendenformular ist ein kostenfreier Service von betterplace.org.

Izvještaj donatorima

Sva prispjela sadaka se evidentuje u rubrici Bilans,  a o podjeli se detaljnije piše kroz rubriku izvještaji. (po godinama)
Ukoliko želite da vas putem emaila ili SMS-a obavijestimo prispjeću vaše sadake i njezinoj podjeli,  javite nam se preko Kontakt forulara sa kratkom porukom o tome.
Pošto svaku donaciju unosimo manuelno, molimo za razumijevanje za kašnjenje update.